|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
antalya, finike, ilköğretim, okulu, turunçova |
![]() |
Turunçova İlköğretim Okulu Finike Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Turunçova İlköğretim Okulu Finike AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Turunçova İlköğretim Okulu Hakkında - Turunçova İlköğretim Okulu Tanıtım - Turunçova İlköğretim Okulu Resimleri - Turunçova İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri - Antalya Finikedeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri TURUNÇOVA ŞEHİT NURETTİN TEK İLKÖGRETİM OKULU MÜDÜRLÜGÜ İLİ : ANTALYA İLÇESİ : FİNİKE Eğitim - Öğretim Şekli : Normal ARSA ALANI: 10750 Metre kare bahçe alanı 8250 Metre kare (2500 metrekare dikili alan) Turunçova Şehit Nurettin Tek ilköğretim Okulu 1972-1973 eğitim ve öğretim yılında Demircilik Mahallesi Bağyaka İlköğretim Okulunda Turunçova Ortaokulu olarak eğitim ve öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul fiziki kapasitesiyle ihtiyaca cevap veremez hale gelmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() Eğitim- öğretimin kalitesini artırmak için 2004-2005 öğretim yılı başından itibaren sınıf uygulamasından kabine sistemi uygulamasına geçilmiş ve faydalı olduğu görülerek uygulamanın sürdürülmesine karar verilmiştir ![]() 2006-2007 Öğretim yılında Turunçova Çok Programlı Lisesinin Finike Cumhuriyet Lisesine taşınmasıyla bina kullanılmamaktadır ![]() Okulumuzun ismi 18/12/2007 tarih ve 2007/327 sayılı valilik oluru ile Turunçova Şehit Nurettin Tek İlköğretim Okulu olarak değiştirilmiştir ![]() Çağın eğitim ve öğretim teknolojilerini her geçen gün biraz daha yakalayarak geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın daha bilgili, çağdaş, laik, öğrenmeyi öğrenen, ülkesini, vatanını seven, çalışkan üretken birer birey olarak yetişmeleri için yönetici, öğretmen, veli olarak tüm gayretlerini sarf etmektedirler ![]() ![]() ![]() PERSONEL DURUMU: Okul Müdürü : Faruk ÖZDEMİR Müdür Yard ![]() Mevcut Sınıf Öğretmeni : 9 Mevcut Branş Öğretmeni :5 Türkçe :1 Matematik :1 Fen Bilgisi :1 Sosyal Bilgiler : İngilizce : Din Kül ![]() ![]() ![]() Müzik : Görsel Sanatlar :1 Beden Eğitimi : Teknoloji ve Tasarım : Bilişim Teknolojileri : Mevcut Anasınıfı Öğretmeni: 2 Mevcut Memur : Mevcut Hizmetli :Yok Turunçova İlköğretim Okulu Antalya Finike İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / FİNİKE Adı: TURUNÇOVA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Turunçova I ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 2428521017 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi:turuncovaio ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|