Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
antalya, finike, ilköğretim, okulu, turunçova

Turunçova İlköğretim Okulu Finike Antalya

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Turunçova İlköğretim Okulu Finike Antalya

Antalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Turunçova İlköğretim Okulu Hakkında - Turunçova İlköğretim Okulu Tanıtım - Turunçova İlköğretim Okulu Resimleri - Turunçova İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri - Antalya Finikedeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri

TURUNÇOVA ŞEHİT NURETTİN TEK İLKÖGRETİM OKULU MÜDÜRLÜGÜ

İLİ : ANTALYA

İLÇESİ : FİNİKE

Eğitim - Öğretim Şekli : Normal

ARSA ALANI: 10750 Metre kare bahçe alanı 8250 Metre kare (2500 metrekare dikili alan)

Turunçova Şehit Nurettin Tek ilköğretim Okulu 1972-1973 eğitim ve öğretim yılında Demircilik Mahallesi Bağyaka İlköğretim Okulunda Turunçova Ortaokulu olarak eğitim ve öğretime başlamıştır1979 yılının Şubat ayına kadar devam etmiştir Şubat'ta yine ilkokul amacı ile yapılan Hacıveliler Mahallesinde Elmalı Caddesi üzerinde yapılan ilkokul, Valilik onayı ile Turunçova Ortaokulu'na tahsis edilmiştir Okul binası 3 katlı 8 dersliktir Ayrıca 2 idare odası bulunmaktadır

Okul fiziki kapasitesiyle ihtiyaca cevap veremez hale gelmiştir1995-1996 eğitim yılında Turunçova İlköğretim Okulu adıyla eğitim ve öğretime devam etmiştir Narenciye ve seracılığın yaygın olması ile hızlı nüfus artışı ve 8 yıllık kesintisiz eğitime geçiş sürecinin hızlandırılmasıyla, tekrar bina yetersizliği gündeme gelince 1995 yılında L tipi yeni bir proje Okul binasının yapılması planlanmış, 18 derslik (bodrum zemin, 1-2-3 katlı binanın) devletçe sağlanan parasal kaynakla, 1996 yılında bina hizmete hazır hale getirilerek, 1996-1997 eğitim ve öğretim yılında hizmete girmiştir Yeni binanın hizmete girmesiyle birlikte 1979 yılından beri hizmet veren bina geçici olarak Turunçova Çok Programlı Lisesine verilmiş olup, 1997 yılından bu yana Lise olarak kullanılmaktadır

Eğitim- öğretimin kalitesini artırmak için 2004-2005 öğretim yılı başından itibaren sınıf uygulamasından kabine sistemi uygulamasına geçilmiş ve faydalı olduğu görülerek uygulamanın sürdürülmesine karar verilmiştir

2006-2007 Öğretim yılında Turunçova Çok Programlı Lisesinin Finike Cumhuriyet Lisesine taşınmasıyla bina kullanılmamaktadır

Okulumuzun ismi 18/12/2007 tarih ve 2007/327 sayılı valilik oluru ile Turunçova Şehit Nurettin Tek İlköğretim Okulu olarak değiştirilmiştir

Çağın eğitim ve öğretim teknolojilerini her geçen gün biraz daha yakalayarak geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın daha bilgili, çağdaş, laik, öğrenmeyi öğrenen, ülkesini, vatanını seven, çalışkan üretken birer birey olarak yetişmeleri için yönetici, öğretmen, veli olarak tüm gayretlerini sarf etmektedirler 2006-2007 öğretim yılında Bilgi Teknoloji sınıfı hizmete girmiştirYöre Halkımızın ve tüm öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur

PERSONEL DURUMU:

Okul Müdürü : Faruk ÖZDEMİR

Müdür Yard : Ertuğrul TURGUT

Mevcut Sınıf Öğretmeni : 9

Mevcut Branş Öğretmeni :5

Türkçe :1

Matematik :1

Fen Bilgisi :1

Sosyal Bilgiler :

İngilizce :

Din KülveABil:1

Müzik :

Görsel Sanatlar :1

Beden Eğitimi :

Teknoloji ve Tasarım :

Bilişim Teknolojileri :

Mevcut Anasınıfı Öğretmeni: 2

Mevcut Memur :

Mevcut Hizmetli :Yok

Turunçova İlköğretim Okulu Antalya Finike İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Turunçova İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Turunçova İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Turunçova İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Turunçova İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: TURUNÇOVA İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Turunçova IOO Finike-Antalya

Telefon Numarası: 2428521017

Faks Numarası: Bilgi Yok

E-mail Adresi: Bilgi Yok

Web Adresi:turuncovaiocom

biz - wwwmebgovtr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com