|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alaeddin, antalya, ilköğretim, korkuteli, okulu |
![]() |
Alaeddin İlköğretim Okulu Korkuteli Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alaeddin İlköğretim Okulu Korkuteli AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Alaeddin İlköğretim Okulu Hakkında - Alaeddin İlköğretim Okulu Tanıtım - Alaeddin İlköğretim Okulu Resimleri - Alaeddin İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri - Antalya Korkuteli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri KURULUŞUNDAN GÜNÜMÜZE ALAEDDİN İLKÖĞRETİM OKULUNUN TARİHÇESİ Mahallemize ilk olarak(1900)yılında mahalle halkı eski kışla semtinde imece suretiyle tek dershaneli bir ilkokul açtırılmıştır ![]() ![]() Eski okula ek yapılmasında ve okulun eksiklerinin temininde eski muhtarlardan Kadri KAVAS ve Mehmet MEMİ’ nin çok büyük gayretleri görülmüştür ![]() ![]() ![]() Sayın Halil ARAŞ’ta bir Oku l yaptırma Derneği kurulduğu takdir-de elinden gelen yardımı esirgemeyeceğini vaadetmiştir ![]() ![]() Bu derneğin 1960’tan sonraki başkanı Müeezin Mustafa ÜSTEM ile muhasipliğini yapan değerli öğretmenlerimiz den Ali ÖNAL’ın gayretli çalışmaları ile,devletten ve halkımıztan alınan yardımlarla şimdiki okulun yeri 15 ![]() ![]() ![]() ![]() Satın alınan bu arsa üzerine okulun temeli 8 Haziran 1962 de atılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1973-1974 Öğretim yılında da okulun zamanla zemine oturması neticesinde meydana gelen arızalar Milli eğitim Müdürlüğümüz’ün yardımlarıyla bayrak merasim yeri,tretuvar,içteki ve dıştaki bazı çatlaklar onarılmıştır ![]() Üç öğretmenle Eğitim-Öğretime başlayan okulumuzda, 1966-1967 Öğretim yılında beş ve 1972-1973 Öğretim yılında da yedi öğretmenle normal öğretime geçilmiştir ![]() İlköğretimin sekiz yıla çıkarılması ile de ihtiyaca cevap veremeyen binanın yanına yeni bir bina yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur ![]() Okulumuz Koruma ve Yaşatma Derneği ve mahalle halkımızın yardımları ile yeni binanın inşaatına başlanılmış Devletimizin yardımlarıyla binanın inşaatı bitirilerek,2003/2004 Eğitim Öğretim Yılanda Sekiz yıllık Kesintisiz İlköğretime geçilmiştir ![]() ![]() MİSYONUMUZ Dürüstlük, sorumluluk, samimiyet, kisisel hak ve özgürlükler, karsilikli saygiyi, her ortam ve her zaman korumak ve tesvik etmektir ![]() *Problem çözme, takim çalismasi, iletisim becerileri, aktif diyalog her zaman temel prensiplerimizdendir ![]() Okulumuzda 'Ögrenme ögretmekden daha temeldir ![]() ![]() Okulumuz,bu misyonu gerçeklestirmek için, bugün ulastigi düzeyi asarak egitimde mükemmelligi ölçü alan egitim kurumu olacaktir ![]() VİZYONUMUZ -Her ögrencinin iyi bir üst egitim kurumuna yerlesmesini ve sosyal becerilerini gelistirmesini, toplumsal ve milli degerleri yasamasini benimsemistir ![]() -Buna göre yapilan çalismalar için ek kaynak bulunacak aksakliklar giderilecek,egitim kalitesinden ödün verilmeyecektir ![]() ![]() -Ülkemize, en kaliteli ögrencileri kazandiracak ve en basarili ilkögretim Okullari arasinda yerini alacaktir ![]() BAŞARILARIMIZ 2005/2006 yılında OKS giren 10 öğrencimizden yedi tanesi yerleştirilerek %70 başarı sağlanarak ilçenin en başarılı okulu olmuştur ![]() ![]() Bir öğr ![]() ![]() İki öğr ![]() Bir öğr ![]() ![]() üç öğr ![]() 2006/2007 Öğretim yılında 2 öğrencimiz Anadolu Lisesi,1 öğrencimiz Turizm Meslek Lisesine girmeye hak kazanmışlardır ![]() 2007/2008 yılında OKS giren 11 öğrencimizden altı tanesi yerleştirilerek %60 başarı sağlanarak ilçenin en başarılı okulu olmuştur ![]() ![]() Bir öğr ![]() ![]() Bir öğr ![]() İki öğr ![]() İki öğr ![]() Alaedin İlköğretim Okulu iki bina ile (A Blok Bina ;5 derslik ![]() Alaeddin İlköğretim Okulu Antalya Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / KORKUTELİ Adı: ALAEDDİN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Alaeddin Mah ![]() Telefon Numarası: 2426433336 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: ALAEDDİN İLKÖĞRETİM OKULU ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|