Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alanya, antalya, hacı, ilköğretim, kadiroğlu, okulu

Hacı Kadiroğlu İlköğretim Okulu Alanya Antalya

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hacı Kadiroğlu İlköğretim Okulu Alanya Antalya

Hacı Kadiroğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Hacı Kadiroğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Hacı Kadiroğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Hacı Kadiroğlu İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri

OKULUMUZUN MİSYONU
Kendini ifade edebilen, haklarını kullanıp, başkalarının haklarına saygı gösteren, estetik duyguları gelişmiş fertleri, bütün birimleriyle eksiksiz bir ortamda hayata hazırlamak
Ayrıca bilgiyi elde eden, onu kullanan, üreten ve paylaşmayı bilen bireyler olarak, yaşadıkları çağın sunduğu bütün değerleri benimsemiş, hatta aşıp çağ(lar)a yön vermeye ; elde ettiği bilgi birikimi ve sahip olduğu kendi öz değerlerini hazmetmiş bireyler olarak yetişmeleri için onların önünü açmak ve yeni ufuklara koşmalarına yardımcı olmak için varız

OKULUMUZUN ÖĞRETİM ŞEKLİ VE SEVİYESİ
Okulumuz 8 yıllık ilköğretim okuludur Okulumuzda tekli (normal) öğretim yapılmaktadır

VİZYONUMUZ
1- Öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve bir üst öğrenime hazırlamak
2- Öğrencilerin becerilerini ve zihinsel çalışmalarını birleştirerek çok yönlü gelişmelerini sağlamak
3- Atatürk ilke ve inkılâplarını benimsemiş, anayasa�a ve demokrasi ilkelerine, insan ve çocuk haklarına saygılı, haklarını kullanabilen, sorumluluk yüklenebilme bilincini kazanmış bireyler yetiştirmek
4- Bireysel ve toplumsal sorunları tanıma ile bu sorunlara çözüm arama alışkanlığı kazandırmak
5- Kaynakları verimli ve etkili kullanarak eğitim öğretimde kalite ve verimi arttırmak
6- Öğrencilerin millî ve evrensel kültür değerlerini tanıma, benimseme, geliştirme ile saygı duymalarını sağlamak
7- Velî ve çevre ile olumlu ilişkiler kurmak ve geliştirmek
8- Kendine güvenen, düşünebilen, düşüncelerini aktarıp savunabilen teknolojiyi kullanabilen, planlı çalışabilen, girişimci ve estetik duyguları gelişmiş bireyler yetiştirebilmek

acı Kadiroğlu İlköğretim Okulu Antalya Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hacı Kadiroğlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hacı Kadiroğlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hacı Kadiroğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Hacı Kadiroğlu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: HACI KADİROĞLU İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Göl Mahallesi Iboş CadNo21 Oba Alanya/Antalya

Telefon Numarası: 2425140507

Faks Numarası: 2425143530

E-mail Adresi :Bilgi Yok

Web Adresi :Hacı Kadiroğlu İlköğretim Okulu <
biz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com