|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ilköğretim, ismail, okulu, trabzon, yıldırım |
![]() |
İsmail Yıldırım İlköğretim Okulu Of Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İsmail Yıldırım İlköğretim Okulu Of TrabzonIsmail Yıldırım İlköğretim Okulu Hakkında - Ismail Yıldırım İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ismail Yıldırım İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Ismail Yıldırım İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Ismail Yıldırım İlköğretim Okulu Trabzon Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ismail Yıldırım İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ismail Yıldırım İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ismail Yıldırım İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / OF Adı: ISMAİL YILDIRIM İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: CUMHURIYET MAHALLESI Telefon Numarası: 4627715053 Kurumun Misyonu : Atatürkçü düşünce doğrultusunda; çağdaş,demokrat,bilgili, dürüst,çalışkan ve vatanını seven insan yetiştirmek ![]() Kurumun Vizyonu: Çalışmak,üretmek,bıkmadan,yılm adan,muasır medeniyet seviyesini yakalamak ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|