![]() |
Kötekler İlköğretim Okulu Mersin Bozyazı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kötekler İlköğretim Okulu Mersin BozyazıBozyazı Kötekler İlköğretim Okulu Hakkında - Kötekler İlköğretim Okulu Tanıtım - Kötekler İlköğretim Okulu Resimleri - Kötekler İlköğretim Okulu İletişim ![]() ![]() ![]() ![]() Kötekler Mahallesinde Eğitim Öğretim önceleri Bozyazı, daha sonra Gürlevik İlkokuluna devam ederken 1979 yılında mahallemiz 3 Derslikli okula kavuşarak Eğitim Öğretime başlamıştır ![]() ![]() 1998–1999 Öğretim yılında 4 Derslikli ek bina yapılarak İlköğretim Statüsüne kavuşmuştur ![]() ![]() Şu anda Kötekler ve Ustalar Mahallesi ile Narince Köyü Birleştirilmiş Sınıflı İlköğretim Okulu öğrencilerinin de taşınması ile taşıma merkezi bir okul konumundadır ![]() Okulumuz; bir Müdür, bir Müdür Yardımcısı, 11 Öğretmen , bir Hizmetli ve 216 Öğrenci ile Eğitim Öğretime devam edilmektedir ![]() ![]() İletişim bilgilerimiz Adres ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bozyazı / MERSİN Tel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() E-Posta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://okulweb ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|