|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akça, alanya, antalya, ilköğretim, jülide, okulu |
![]() |
Jülide Akça İlköğretim Okulu Alanya Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Jülide Akça İlköğretim Okulu Alanya AntalyaJülide Akça İlköğretim Okulu Hakkında - Jülide Akça İlköğretim Okulu Tanıtım - Jülide Akça İlköğretim Okulu Resimleri - Jülide Akça İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri ULİDE AKÇA İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİNDEN BAŞKANA ZİYARET Jülide Akça İlköğretim Okulu 4-A öğrencileri ve Okul Öğretmeni Filiz Başaran, Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu’nu ziyaret ettiler ![]() Sosyal Bilgiler dersinde öğrendikleri “yerel yönetimler” konusu ile ilgili Belediye Başkanı’na sorular soran öğrenciler öğrendiklerini de Belediye Başkanı ile paylaştılar ![]() Belediye Başkanı minik öğrencilerden gelen sorulara içtenlikle yanıt vererek “Çocuklar ve gençler yerel yönetimler olarak bizim önceliğimizdir” dedi ![]() Jülide Akça İlköğretim Okulu Antalya Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / ALANYA Adı: JÜLİDE AKÇA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kadıpaşa Mah ![]() Telefon Numarası: 2425126156 Faks Numarası: 2425138956 E-mail Adresi :Bilgi Yok Web Adresi :Jülide Akça İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|