Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
giresun, görele, ilköğretim, koyunhamza, okulu

Koyunhamza İlköğretim Okulu Görele Giresun

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Koyunhamza İlköğretim Okulu Görele Giresun

Koyunhamza İlköğretim Okulu Hakkında - Koyunhamza İlköğretim Okulu Tanıtımı - Koyunhamza İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Koyunhamza İlköğretim Okulu Resimleri

Koyunhamza İlköğretim Okulu Giresun Görele İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur

Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Koyunhamza İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Koyunhamza İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Koyunhamza İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Koyunhamza İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: KOYUNHAMZA İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Koyunhamza ilköğretim Okulu Müdürlüğü Görele/Giresun
Telefon Numarası: 4545636256
Faks Numarası: 4545636256

Okulumuz binası iki blok halinde düzenlenmiş her iki blok üçer kattan oluşmaktadırGüneyindeki bloğun zemin katı bodrum şeklinde toprakla iç içe düzenlenmiş kuzeydeki blok ise toprak zemininden yüksekte yapılmıştır 1997 yılında tamamlanarak eğitim ve öğretime açılmıştır

Binanın Özellikleri : Okulumuz kalorifer ile ısıtılmaktadır Okulumuzda yakıt olarak Odun ve kömür kullanılmaktadır Okulumuzun sınıflarının bir kısmı doğu diğer kısmı batı cephesinde bulunmaktadır Okulun içerisinde aydınlatma ile ilgili yeterli donanım mevcuttur Okulumuzun suyu, kaynak suyunun beslediği depolardan karşılanmaktadır

Dershaneler : Okulumuz oldukça büyük bir alana yapılmış olup toplam 11 derslikli olarak düzenlenmiştirokul öncesi eğitim için bir ana sınıfı bulunmaktadır

Laboratuarlar : Okulumuzda bir adet Fen ve Teknoloji Eğitimi Laboratuarı bir adette Bilişim Teknolojileri laboratuarı mevcuttur

Atölye Durumu : Okulumuzda İş ve Teknik Eğitimi Atölyesi bulunmaktadır

Depo ve Arşiv : Okulumuzun üst katında arşiv olarak düzenlenmiş bir oda alt katında depo olarak kullanılan bir odamız bulunmaktadır

Yönetici Odaları : Okulumuzda 1 müdür odası, 1 müdür yardımcısı odası mevcuttur

Öğretmenler odası : Öğretmenlerin ihtiyaçları için düzenlenmiş bir öğretmen odası bulunmaktadır

ÖĞRENCİ BİLGİLERİ Okulumuzda 8 köyden toplam 131 öğrenciye ders verilmekte olup, 7 köyden, 9 servis aracı ile taşıma yapılmakta toplam 96 öğrenci taşımalı eğitim kapsamındadır Okulumuza toplam 117 öğrenci civar köylerden gelmekte olup, geriye kalan 14 öğrenci Koyunhamza köyünden gelmektedir

mebgovtr/

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com