|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
giresun, görele, ilköğretim, koyunhamza, okulu |
![]() |
Koyunhamza İlköğretim Okulu Görele Giresun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Koyunhamza İlköğretim Okulu Görele GiresunKoyunhamza İlköğretim Okulu Hakkında - Koyunhamza İlköğretim Okulu Tanıtımı - Koyunhamza İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Koyunhamza İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Koyunhamza İlköğretim Okulu Giresun Görele İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Koyunhamza İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Koyunhamza İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Koyunhamza İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: GİRESUN / GÖRELE Adı: KOYUNHAMZA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Koyunhamza ilköğretim Okulu Müdürlüğü Görele/Giresun Telefon Numarası: 4545636256 Faks Numarası: 4545636256 Okulumuz binası iki blok halinde düzenlenmiş her iki blok üçer kattan oluşmaktadır ![]() ![]() ![]() Binanın Özellikleri : Okulumuz kalorifer ile ısıtılmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dershaneler : Okulumuz oldukça büyük bir alana yapılmış olup toplam 11 derslikli olarak düzenlenmiştir ![]() ![]() Laboratuarlar : Okulumuzda bir adet Fen ve Teknoloji Eğitimi Laboratuarı bir adette Bilişim Teknolojileri laboratuarı mevcuttur ![]() Atölye Durumu : Okulumuzda İş ve Teknik Eğitimi Atölyesi bulunmaktadır ![]() Depo ve Arşiv : Okulumuzun üst katında arşiv olarak düzenlenmiş bir oda alt katında depo olarak kullanılan bir odamız bulunmaktadır ![]() Yönetici Odaları : Okulumuzda 1 müdür odası, 1 müdür yardımcısı odası mevcuttur ![]() Öğretmenler odası : Öğretmenlerin ihtiyaçları için düzenlenmiş bir öğretmen odası bulunmaktadır ![]() ÖĞRENCİ BİLGİLERİ Okulumuzda 8 köyden toplam 131 öğrenciye ders verilmekte olup, 7 köyden, 9 servis aracı ile taşıma yapılmakta toplam 96 öğrenci taşımalı eğitim kapsamındadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|