|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ereğli, ilköğretim, konya, köyü, okulu, türkmen |
![]() |
Türkmen Köyü İlköğretim Okulu Konya Ereğli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Türkmen Köyü İlköğretim Okulu Konya EreğliTürkmen İlköğretim Okulu Hakkında - Türkmen İlköğretim Okulu Tanıtım - Türkmen İlköğretim Okulu Resimleri - Türkmen İlköğretim Okulu İletişim Konya Ereğli Turkmen Köyü İlköğretim Okulu Konya Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Türkmen Köyü İlköğretim Okulu Tarihçesi: Türkmen Köyü İlköğretim Okulu 1958-1959 öğretim yılında, bir derslikle eğitim-öğretime açılmıştır ![]() ![]() 1998-1999 öğretim yılında sekiz yıllık kesintisiz temel eğitimin zorunlu olması nedeniyle, iki katlı, 14 derslikli ve kaloriferli yeni okul binası hizmete açılmıştır ![]() ![]() ![]() Okul çevre düzenlemesi yapılarak ağaçlandırılmış, ihata duvarı çekilmiş, öğrenciler için voleybol, futbol ve basketbol sahaları yapılmıştır ![]() ![]() ![]() Türkmen Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / EREĞLİ Adı: KONYA EREĞLİ TURKMEN KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Türkmen Köyü KONYA/EREĞLİ Telefon Numarası: 3327378680 Faks Numarası: 3327378680 E-mail Adresi: 711136@meb ![]() ![]() Web Adresi: - Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|