![]() |
Kestel İlköğretim Okulu Alanya Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kestel İlköğretim Okulu Alanya AntalyaKestel İlköğretim Okulu Hakkında - Kestel İlköğretim Okulu Tanıtım - Kestel İlköğretim Okulu Resimleri - Kestel İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri KESTEL İLKÖĞRETİM OKULUNUN TARİHÇESİ Okulumuz 1940 yılında eğitmen Hasan Yüksel tarafından ÇAMYOLU İLKOKULU olarak eğitime açılan okulumuz:1970 yılında 3 katlı, 9 haneli yeni bina ile hizmete devam etmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2003 eğitim öğretim yılında sınıf ve salon ihtiyacı sebebiyle zemin katına hayırseverler tarafından yardım alınarak derslikler ve wc ler yapılmıştır ![]() Okulumuzda 453 öğrenci öğrenim görmekte; 24 öğretmen,müdür yardımcımız ve müdürümüz ile birlikte eğitim ve öğretime hizmet verilmektedir ![]() ![]() Kestel ilköğretim Okulu'nda daha nice yıllar hizmetine başarılarla beraber devam etmesini dileriz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / ALANYA Adı: KESTEL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kestel ilköğretim Okulu Alanya-Antalya Telefon Numarası: 2425181040 Faks Numarası: 2425181061 E-mail Adresi :Bilgi Yok Web Adresi :http://okulweb ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|