Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
atatürk, bulancak, giresun, ilköğretim, okulu

Atatürk İlköğretim Okulu Bulancak Giresun

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Atatürk İlköğretim Okulu Bulancak Giresun

Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtımı - Atatürk İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri

Atatürk İlköğretim Okulu Giresun Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur

Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Atatürk İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Atatürk İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: ŞhtTuğgeneral Bahtiyar Aydin Cad

Telefon Numarası: 4543142704
Faks Numarası: 4543182144

Tarihçe:

Bulancak ilçesine 1944 yılında orta okul yapılmasına ilk olarak (10,000) on bin lire yardım eden Tüccar Haydar KONYA’ nın teşviki ile tüm Bulancak halkının, çevre köylerinde desteği ile başlamıştır Binanın yapılması dört yıl sürmüştür Bina tek katlı ve ahşap olarak yapılmıştır İlçe merkezinde yapılan ve 1948 yılında eğitim-öğretim hizmetine açılan okulun adı “BULANCAK ORTA OKULU” dur İlk müdürü Hüseyin ERKAN’ dır

Eski binada Bulancak Orta Okulu 1969 yılına kadar eğitim öğretim hizmetlerini sürdürmüştür

1969-1970 öğretim yılında binada Bulancak Lisesi eğitim-öğretime başladı Aynı binada orta okul ve lise birlikte eğitim-öğretim yaptı 1972-1973 öğretim yılından itibaren lise binasının yapılması sonucu bünyesinde bulunan orta kısım Bakanlığın emri uyarınca müstakil hale getirildi Lise yeni binasına taşındı

Halk tarafından yapılan eski bina artık ihtiyaca cevap vermemesi sonucu ilçemiz Ballıca (Bahçelievler) mahallesine 1974 yılında yeni bina yapımı başladı 1978 yılında tamamlandı 5 mart 1978 yılında temel eğitim ( ikinci kademe) Atatürk Orta Okulu ismini alarak yeni binaya taşındı Orta Okul 1982-1983 Eğitim-öğretim yılından itibaren ilkokul kısmını da alarak Atatürk İlköğretim Okulu ismini almıştır Halen bu isimle faaliyetlerini sürdürmektedir

Misyonumuz:

Biz Atatürk İlköğretim Okulunun bütün öğrencilerinin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onları 21 yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız

Vizyonumuz:

İstiyoruz ki; okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin

İstiyoruz ki; okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin

İstiyoruz ki; okulumuzda her öğretenler, birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansınlar,

İstiyoruz ki; okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun Doğruları yaptıklarında alacakları tepkiden korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın

İstiyoruz ki; okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın

İstiyoruz ki; okulumuz çevremizin en iyi eğitimi veren okulu olsun

İstiyoruz ki; okulumuz SBS sınavlarında en başarılı okul olsun

mebgovtr/

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com