Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anaokulu, istanbul, kaçaker, selahaddinmüzeyyen

Selahaddin-Müzeyyen Kaçaker Anaokulu İstanbul

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Selahaddin-Müzeyyen Kaçaker Anaokulu İstanbul

Selahaddin-Müzeyyen Kaçaker Anaokulu Hakkında - Selahaddin-Müzeyyen Kaçaker Anaokulu Tanıtım - Selahaddin-Müzeyyen Kaçaker Anaokulu Resimleri - Selahaddin-Müzeyyen Kaçaker Anaokulu İletişim Bilgileri

Selahaddin-müzeyyen Kaçaker Anaokulu İstanbul Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Selahaddin-müzeyyen Kaçaker Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Selahaddin-müzeyyen Kaçaker Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Selahaddin-müzeyyen Kaçaker Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere
ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: SELAHADDİN-MÜZEYYEN KAÇAKER ANAOKULU

Adresi: MERKEZ MAHÇİĞDEM SOK BELEDİYE BLOKLARI İÇİ

Telefon Numarası: 2125930626

Faks Numarası: 2125930646

E-mail Adresi: Bilgi Yok

Web Adresi: - http://wwwkacakerk12tr

OKULUMUZ HAKKINDA

Okulumuz TC Milli Eğitim Bakanlığı Okul öncesi Eğitimi Genel Müdürlüğü'ne bağlı bağımsız anaokuludur 19092001 Tarihinde Avcılar Belediyesi, İstanbul Valiliği-İl Milli Eğitim ve Okulu yaptıran hayır sever Selahattin Kaçaker arasında protokolle yapılmış ve 2002-2003 eğitim ve öğretim yılında, 16082002 tarihinde resmi açılış onayı ile açılıp, kayıt alarak resmen eğitime başlamıştır

İlk yıl 90 öğrenciyle eğitim yapmıştırOkulu iç donanımının bir kısmını donatım ödeneğinden ve okulun aidatlarından karşılamış, bir kısmınıda değişik kamu kurumlarından hiybe malzemeler alarak tamamlamıştır

Selahaddin-Müzeyyen Kaçaker Anaokulu İstanbul Resimleri

Kaynak : webrehberibiz - anaokulumorg - okulwebmebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com