Yazlık İlköğretim Okulu Of Trabzon |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yazlık İlköğretim Okulu Of TrabzonYazlık İlköğretim Okulu Hakkında - Yazlık İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yazlık İlköğretim Okulu Resimleri - Yazlık İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri Yazlık İlköğretim Okulu Trabzon Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yazlık İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yazlık İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yazlık İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Yazlık İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / OF Adı: YAZLIK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yazlık llköğretim Okulu Telefon Numarası: 4627882135 Faks Numarası: 4627882135 Kurumun Misyonu : Atatük İlke ve İnkilapları doğrultusuda; çağdaş, yenilikçi ve 21 yy ihtiyaçlarına cevap veren sosyal ve psikolojik yönden sağlıklı, kendine güvenen başarılı öğrenciler yetiştirmek ve çevreye yararlı bir kurum oluşturmak Kurumun Vizyonu: Eğitim ve öğretimde iyi bir okul kültürü oluşturup sosyal, kültürel ve sportif alanlarda ilçemiz köy okulları arasında model bir okul olmaktır webrehberibiz |
|