![]() |
Zübeyde Hanım Anaokulu İstanbul |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zübeyde Hanım Anaokulu İstanbulZübeyde Hanım Anaokulu Hakkında - Zübeyde Hanım Anaokulu Tanıtım - Zübeyde Hanım Anaokulu Resimleri - Zübeyde Hanım Anaokulu İletişim Bilgileri Zübeyde Hanım Anaokulu İstanbul Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ZÜBEYDE HANIM ANAOKULUHAKKINDA Okulumuz adını 1857- 1923 yılları arasında yaşamış olan Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Atatürk ‘ün annesi olan Zübeyde Hanım’ dan almıştır ![]() Okulumuz , İstanbul İli Bağcılar İlçesinde bulunan tek bağımsız anaokuludur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun eğitim kadrosu; 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 1 memur, 8 öğretmen, 4 yardımcı personel ve 1 gece bekçisinden oluşmaktadır ![]() Okulumuz öğrencilerinin ; “ Bilişsel, bedensel, sosyal, duygusal, öz bakım gelişimlerini en üst düzeye çıkarmayı sağlamak, kendi kendilerine yetebilen bağımsız kişilikler geliştirmelerini sosyo- ekonomik şartları elverişsiz çevre ve ailelerden gelen çocukların Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlayarak ortak bir yetiştirme ortamı hazırlamak ve çocukların ilköğretime en iyi şekilde hazırlanmalarını sağlamak” misyonunu amaçlamıştır ![]() Çocuklarımıza; “ MUTLU BİR ÇOCUKLUK VE GELECEK ARMAĞAN ETMEK ELİMİZDE” ilkesi ile mutlu geleceklere… Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAĞCILAR Adı: ZÜBEYDE HANIM ANAOKULU Adresi: FEVZİÇAKMAKMAH ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 2124329220 Faks Numarası: 2124329777 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Zübeyde Hanım Anaokulu Zübeyde Hanım Anaokulu Resimleri ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|