|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
antalya, beyrebucak, gazipaşa, ilköğretim, okulu |
![]() |
Beyrebucak İlköğretim Okulu Gazipaşa Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beyrebucak İlköğretim Okulu Gazipaşa AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Beyrebucak İlköğretim Okulu Hakkında - Beyrebucak İlköğretim Okulu Tanıtım - Beyrebucak İlköğretim Okulu Resimleri - Beyrebucak İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri - Antalya Gazipaşadaki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri 1920 yılında Bucak,1808 Karaçevlik,1828,Beyre,1828 ve Salman mahallelerinin 1920 yılında birleşmesinden oluşmuştur ![]() ![]() >>1880 yılında Bucak Mahallesi'nde yaptırılan bir medrese ile eğitim-öğretim etkinlikleri başlamış,daha sonra 1955 yılında yeni binasına taşınmış,bu binanın eskimesi nedeniyle 1994 yılında şimdiki modern binasına geçmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() >>D400 Karayolunun içinden geçtiği köyün en önemli geçim kaynağı seracılığa dayanmaktadır ![]() ![]() ![]() >>Mahalli adı Sırkat Deliği olan ve ilçe turizm potansiyelinde önemli bir yeri olan YALAN DÜNYA MAĞARASI köyümüz sınırları içerisinde yer alır ![]() VİZYONUMUZ Yüksek beklentilere sahip olmaları için öğrencileri cesaretlendirmek ![]() ![]() ![]() ![]() MİSYONUMUZ Ülkemizde kendine güvenen,gerektiğinde risk almaktan çekinmeyen,sorumluluk yüklenebilen,kendini doğru ve dürüst olarak ifade edebilen,başkalarını anlayabilen,kendine ve dünyaya karşı sorumluluklarının farkında olan,YAŞAMA SEVİNCİ ile dopdolu insanların yetiştirilmesi ![]() Beyrebucak İlköğretim Okulu Antalya Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / GAZİPAŞA Adı: BEYREBUCAK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: BEYREBUCAK KÖYÜ Telefon Numarası: 2425727483 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi:http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|