İmrenler İlköğretim Okulu Konya Hüyük |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İmrenler İlköğretim Okulu Konya Hüyükİmrenler İlköğretim Okulu Hakkında - İmrenler İlköğretim Okulu Tanıtım - İmrenler İlköğretim Okulu Resimleri - İmrenler İlköğretim Okulu İletişim İmrenler İlköğretim Okulu Konya Hüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Imrenler İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Imrenler İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Imrenler İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Imrenler İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz İmrenler İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz Harf İnkılabından sonra görevlendirilen bir eğitmen tarafından açılmış, 1939 yılından itibaren de Balkanda ilkokulu olarak 5 sınıflı eğitim – öğretimine başlamıştır Ortalama öğrenci sayımız 120 – 130 arasında değişmektedir Öğrencilerimiz spor alanı olarak okul bahçemizin hemen bitişiğinde bulunan İmrenler spor kompleksini kullanmaktadır Atatürk’ün göstermiş olduğu çağdaş eğitimi yakalamak için öğrenci ve öğretmen arkadaşlarımız var gücü ile çalışmaktadır 2006 – 2007 öğretim yılında OKS sınav sonuçlarına göre 6 öğrencimiz Anadolu Lisesi 2 öğrencimiz Sağlık Meslek Lisesi ve 4 öğrencimiz de Anadolu Meslek Lisesini kazanmıştır İmrenler İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / HÜYÜK Adı: IMRENLER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: imrenler Kasabasi Hüyük/Konya Telefon Numarası: 3325466016 Faks Numarası: E-mail Adresi: 712345@mebk12tr Web Adresi: - İmrenler İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr |
|