|
|
Konu Araçları |
candır, cıcekyazı, ilköğretim, inebolu, kastamonu, okulu |
Cıcekyazı Candır İlköğretim Okulu Kastamonu İnebolu |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cıcekyazı Candır İlköğretim Okulu Kastamonu İneboluCıcekyazı Candır İlköğretim Okulu Tanıtımı - Cıcekyazı Candır İlköğretim Okulu Hakkında - Cıcekyazı Candır İlköğretim Okulu İletişim - Cıcekyazı Candır İlköğretim Okulu Resimleri Kastamonu İnebolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Cıcekyazı Candır İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Cıcekyazı Candır İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Cıcekyazı Candır İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Cıcekyazı Candır İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okulumuz Hakkında Bilmek İstedikleriniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KASTAMONU / İNEBOLU Adı: CICEKYAZI CANDIR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ÇİÇEKYAZİ ÇANDİR Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr |
|