![]() |
Dereköy İlköğretim Okulu Balya Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dereköy İlköğretim Okulu Balya BalıkesirDereköy İlköğretim Okulu Hakkında - Dereköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Dereköy İlköğretim Okulu Resimleri - Dereköy İlköğretim Okulu İletişim ![]() Balıkesir Balya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Ögrenmeyi ögrenen bireyler yetistirmek ![]() Görev ve sorumluluk bilincine sahip ögrenciler yetistirmek ![]() Ögrenci basarisi için sorumluluk almak verimli çalismak ![]() Sürekli girisimci - gelismeci düsünceye sahip bireyler yetistirmek ![]() Isbirligi ve dayanisma içindeyiz ![]() Sinirsiz, sürekli gelisim ve basariyla ilerleriz ![]() Okulda herkes, her gün daha iyiye ulasmak için çalisir ![]() Okulumuzda ögrenme temel ihtiyaçtir ![]() Dereköy İlköğretim Okulu Tarihçesi Okulumuz ilk olarak 1937 yilinda bugünkü okul binasinin bulundugu alanda yapilmistir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz bünyesinde 9 derslik ,8 sube, 1 Müdür Odasi, 1 çok amaçli salon, 1 Araç-gereç odasi, 1 Ögretmen odasi ve Tuvaletler mevcuttur ![]() Dereköy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / BALYA Adı: Dereköy İlköğretim Okulu Adresi: Dereköy Balya Balıkesir Telefon Numarası: 266 4921131 Faks Numarası: - E-mail Adresi: 646268@meb ![]() ![]() Web Adresi: Dereköy İlköğretim Okulu Dereköy İlköğretim Okulu Resimleri ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız Okulunuza Ait Resim Ve Bilgileri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|