|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
50yıl, alanya, antalya, ilköğretim, mahmutlar, okulu |
![]() |
Mahmutlar 50.Yıl İlköğretim Okulu Alanya Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mahmutlar 50.Yıl İlköğretim Okulu Alanya AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Mahmutlar 50 ![]() ![]() ![]() Okulumuzun arsasını Mahmutlar beldesi sakinlerinden Fatma ÇATAL adında bir hayırsever bağışlamıştır ![]() O zamanki belde başkanı Mehmet ÇAKIR temelini attı ![]() 5 sınıflı ve iki katlı olarak yapılan bina 1973 öğretim yılında hizmete açıldı ![]() ![]() Emeği geçenleri saygı ve minnetle anıyoruz ![]() Okulumuzun Özgeçmişi 22 ![]() ![]() ![]() Çok sevdiği öğretmenlik mesleğine Ankara Polatlı'da başlamış , yurdun çeşitli yörelerinde görev yaptıktan sonra Antalya'ya tayin olmuştur ![]() Antalya - Elmalı , Antalya - Gazipaşa' dan sonra Alanya Kız Meslek Lisesine atanmıştır ![]() Evli ve üç çocuk babası olan Ahmet KEŞOĞLU , 16 temmuz 1994'te geçirdiği elim bir trafik kazasında eşi ve iki çocuğuyla birlikte yaşamını yitirmiştir ![]() Ahmet KEŞOĞLU adını yaşatmak için kardeşi Mustafa KEŞOĞLU ve tüm aile bireyleri bu binayı yaptırarak 2001 - 2002 eğitim öğretim yılında hizmete sunmuştur ![]() Sonsuz Saygı ve Minnetle Anıyoruz ![]() ![]() ![]() Okulumuzun arsasını Mahmutlar Beldesi sakinlerinden Fatma ÇATAL adında bir hayırsever bağışlamıştır ![]() O zamanki belde başkanı Mehmet ÇAKIR temeli attı ![]() ![]() Artık ihtiyaca cevap vermeyen binanın yanına aynı arsa üzerine iki katlı 9 sınıflı ek binayıda yine Mahmutlar Beldesi sakinlerinden Mustafa KEŞOĞLU , öğretmen olan ve elim bir trafik kazasında haytını kaybeden ağabeyi Ahmet KEŞOĞLU adına yaptırarak 2001 - 2002 öğretim yılında hizmete sunmuştur ![]() Mahmutlar 50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / ALANYA Adı: MAHMUTLAR 50 ![]() Adresi: MAHMUTLAR 50 ![]() ![]() Telefon Numarası: 2425283028 Faks Numarası: 2425283028 E-mail Adresi: Web Adresi: http://okulweb ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|