|
|
Konu Araçları |
balya, balıkesir, doğanlar, ilköğretim, okulu |
Doğanlar İlköğretim Okulu Balya Balıkesir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Doğanlar İlköğretim Okulu Balya BalıkesirDoğanlar İlköğretim Okulu Hakkında - Doğanlar İlköğretim Okulu Tanıtım - Doğanlar İlköğretim Okulu Resimleri - Doğanlar İlköğretim Okulu İletişim Balıkesir Balya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Doğanlar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Doğanlar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Doğanlar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Doğanlar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Doğanlar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / BALYA Adı: Doğanlar İlköğretim Okulu Adresi: Doğanlarköyü Balya Balikesir Telefon Numarası: 266 4981020 Faks Numarası: 266 4981020 E-mail Adresi: - Web Adresi: - Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okulunuza Ait Resim Ve Bilgileri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|