![]() |
Gazi İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gazi İlköğretim Okulu Tepebaşı EskişehirGazi İlköğretim Okulu Hakkında - Gazi İlköğretim Okulu Tanıtım - Gazi İlköğretim Okulu Resimleri - Gazi İlköğretim Okulu İletişim ![]() Gazi İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYON Okul toplumumuzu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak hizmetin yürütüldüğü çevrede eğitim ve kültür merkezi olmak ![]() MİSYON Öğrencilerimiz ve toplumun öğrenme ihtiyaçlarını bireysel farklılıklar ve çağdaş değerleri gözeterek karşılayan bir okuluz ![]() İyi insan,iyi vatandaş yetiştiririz ![]() ![]() Gazi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Tepebaşı Okulun Telefonu: 2223222000 Okulun Faksı: 2223213004 Okulun Adresi: ÖMERAĞA MAH ![]() ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://gaziioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 968732@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Necdet ÖRS Okulun Öğretmen Sayısı: 9 Okulun Öğrenci Sayısı: 226 Okulun Derslik Sayısı: 8 Okulun Ulaşım Bilgileri: ÖMERAĞA M ![]() ![]() ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Gazi İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|