Gazi İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gazi İlköğretim Okulu Tepebaşı EskişehirGazi İlköğretim Okulu Hakkında - Gazi İlköğretim Okulu Tanıtım - Gazi İlköğretim Okulu Resimleri - Gazi İlköğretim Okulu İletişim ![]() Gazi İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYON Okul toplumumuzu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak hizmetin yürütüldüğü çevrede eğitim ve kültür merkezi olmak MİSYON Öğrencilerimiz ve toplumun öğrenme ihtiyaçlarını bireysel farklılıklar ve çağdaş değerleri gözeterek karşılayan bir okuluz ![]() İyi insan,iyi vatandaş yetiştiririz Kaliteli eğitim ortamlarında mutlu bireyler yetiştiririz![]() Gazi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Tepebaşı Okulun Telefonu: 2223222000 Okulun Faksı: 2223213004 Okulun Adresi: ÖMERAĞA MAH ÇAĞLAYAN SOK NO 12Okulun Web Adresi: http://gaziioo meb k12 trOkulun E-Posta Adresi: 968732@meb k12 trOkulun Müdürü: Necdet ÖRS Okulun Öğretmen Sayısı: 9 Okulun Öğrenci Sayısı: 226 Okulun Derslik Sayısı: 8 Okulun Ulaşım Bilgileri: ÖMERAĞA M ÇAĞLAYAN S 12 ESKİŞEHİR 4-12-39-48-NO LU HALK OTOBÜSLERİ GAZİ YAKUP SATAR C YILDIZ DURAĞI DOLMUŞLARIMetropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Gazi İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|