Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anaokulu, esenyurt, istanbul, şirinler

Esenyurt Şirinler Anaokulu İstanbul

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Esenyurt Şirinler Anaokulu İstanbul

Esenyurt Şirinler Anaokulu Hakkında - Esenyurt Şirinler Anaokulu Tanıtım - Esenyurt Şirinler Anaokulu Resimleri - Esenyurt Şirinler Anaokulu İletişim Bilgileri

Esenyurt Şirinler Anaokulu İstanbul Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Esenyurt Şirinler Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Esenyurt Şirinler Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Esenyurt Şirinler Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: ESENYURT ŞİRİNLER ANAOKUL

Adresi: Esenyurt Büyükçekmece

Telefon Numarası: 0212 854 13 97

Faks Numarası: 0212 854 13 95 -

E-mail Adresi:

Web Adresi: Esenyut Sirinler Anaokulu

Okulumuzun Tarihçesi

Okulumuz İstanbul İli Büyükçekmece ilçesi- Esenyurt Beldesi Mehter Çeşme mahallesinde İl Özel İdare tarafından yaptırılmış ve 22 ağustos 2007 tarihinde açılış onayını almıştır 11 Eylül 2007 tarihinde 90 öğrenci ile eğitim-öğretime başlamıştır

2007-2008 Eğitim –Öğretim Döneminde 3-6 yaş grubundan 62 kız 65 erkek çocuk olmak üzere toplam 127 çocuğa , 1 müdür 1 müdür yardımcısı ve 1 sözleşmeli öğretmen-3 usta öğretici-2 ücretli öğretmen 1 branş öğretmeni ile eğitim verilmiştirVe 2’si down sendromu olmak üzere 3 engelli öğrencimizle kaynaştırma eğitimi yapılmıştır

Bu yıl artan talep üzerine 2 sınıf daha oluşturulmuş ve öğrenci sayısı artırılmıştır 2008-2009 Eğitim –Öğretim döneminde 4 tam gün sınıfı ve 6 yarım gün sınıfı olmak üzere 10 şube olarak eğitime devam ediyoruz

Kaynak : webrehberibiz - anaokulumorg - okulwebmebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com