|
|
Konu Araçları |
eskişehir, eylül, iki, ilköğretim, okulu, tepebaşı |
İki Eylül İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İki Eylül İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehirİki Eylül İlköğretim Okulu Hakkında - İki Eylül İlköğretim Okulu Tanıtım - İki Eylül İlköğretim Okulu Resimleri - İki Eylül İlköğretim Okulu İletişim İki Eylül İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Iki Eylül İlköğretim Okulu Eskişehir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Iki Eylül İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Iki Eylül İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Iki Eylül İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Iki Eylül İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz İki Eylül İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Tepebaşı Okulun Telefonu: 2222302862 Okulun Faksı: 2222340023 Okulun Adresi: CUMHURİYE MAHTEMEL SOKNO:5 Tepebaşı Eskişehir Okulun Web Adresi: http://ikieylulmebk12tr Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: MŞükrü SAĞIROĞLU Okulun Öğretmen Sayısı: 50 Okulun Öğrenci Sayısı: 1160 Okulun Derslik Sayısı: 18 Okulun Ulaşım Bilgileri: BELEDİYE OTOBÜSÜ 19-23 OKULUN KARŞISINDAN GEÇER -TRAMVAY DOKTORLAR CADDURAĞI BİR CADDE ARKASI Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok İki Eylül İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|