|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, ilker, ilköğretim, karter, okulu, tepebaşı |
![]() |
İlker Karter İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlker Karter İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehirİlker Karter İlköğretim Okulu Hakkında - İlker Karter İlköğretim Okulu Tanıtım - İlker Karter İlköğretim Okulu Resimleri - İlker Karter İlköğretim Okulu İletişim ![]() İlker Karter İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : İlker Karter İlköğretim Okulu Eskişehir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() İlker Karter İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Tepebaşı Okulun Telefonu: 2223201600 Okulun Faksı: 2223201637 Okulun Adresi: YEŞİLTEPE MAHALLESİ DEĞİRMENDERE SOK NO:9 Tepebaşı Eskişehir Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: ABDULLAH UĞUR Okulun Öğretmen Sayısı: 6 Okulun Öğrenci Sayısı: 238 Okulun Derslik Sayısı: 14 Okulun Ulaşım Bilgileri: OKULUMUZA 19 NUMARALI BELEDİYE OTOBÜSLERİ YADA 2 NUMARALI DOLMUŞ MİNİBÜSLERLE ULAŞABİLİRSİNİZ ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok İlker Karter İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|