|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adıyaman, çemberlitaş, ilköğretim, merkez, okulu, petrol |
![]() |
Çemberlitaş Petrol İlköğretim Okulu Merkez Adıyaman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çemberlitaş Petrol İlköğretim Okulu Merkez AdıyamanÇemberlitaş Petrol İlköğretim Okulu Hakkında - Çemberlitaş Petrol İlköğretim Okulu Tanıtım - Çemberlitaş Petrol İlköğretim Okulu Resimleri - Çemberlitaş Petrol İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri 1942 yılında yapılan ve eğitim öğretime açılan okulumuz şu anda biri ana bina, ikisi lojman binası ve birde ana sınıfı olmak üzere toplam 4 birimden müteşekkildir ![]() Okulumuzun ikinci kademe binası 1988 yılında T ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İkinci Kademe Binamız 27,5 dönümlük bir arazi üzerine kurulu olup, 250 metrekare binaya sahiptir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda 2008-2009 Eğitim Öğretim Yılı itibariyle tam gün eğitim yapılmaktadır ![]() Çemberlitaş Petrol İlköğretim Okulu Adıyaman Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / MERKEZ Adı: ÇEMBERLİTAŞ PETROL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Çemberlitaş Köyü / Adiyaman Telefon Numarası: 4162412189 E-mail Adresi :cemberlitaspetrol@hotmail ![]() Web Adresi : http://cemberlitaspetrol ![]() ![]() ![]() İkinci kademe binamız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|