Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adıyaman, çemberlitaş, ilköğretim, merkez, okulu, petrol

Çemberlitaş Petrol İlköğretim Okulu Merkez Adıyaman

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çemberlitaş Petrol İlköğretim Okulu Merkez Adıyaman

Çemberlitaş Petrol İlköğretim Okulu Hakkında - Çemberlitaş Petrol İlköğretim Okulu Tanıtım - Çemberlitaş Petrol İlköğretim Okulu Resimleri - Çemberlitaş Petrol İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri

1942 yılında yapılan ve eğitim öğretime açılan okulumuz şu anda biri ana bina, ikisi lojman binası ve birde ana sınıfı olmak üzere toplam 4 birimden müteşekkildir

Okulumuzun ikinci kademe binası 1988 yılında TPAO tarafından yapılmıştır 1995-1996 yılında ilköğretim yapılarak birleştirilmiştir

İkinci Kademe Binamız 27,5 dönümlük bir arazi üzerine kurulu olup, 250 metrekare binaya sahiptir Bahçenin yüzde 70’i ağaçlandırılmıştır Bahçe 1,5m yüksekliğinde tel ile çevrilidir Bahçede basketbol ve voleybol sahaları mevcuttur

Okulumuzda 2008-2009 Eğitim Öğretim Yılı itibariyle tam gün eğitim yapılmaktadır

Çemberlitaş Petrol İlköğretim Okulu Adıyaman Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çemberlitaş Petrol İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çemberlitaş Petrol İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çemberlitaş Petrol İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Çemberlitaş Petrol İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: ÇEMBERLİTAŞ PETROL İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Çemberlitaş Köyü / Adiyaman

Telefon Numarası: 4162412189

E-mail Adresi :cemberlitaspetrol@hotmailcom

Web Adresi : http://cemberlitaspetrolmebk12tr

İkinci kademe binamız

biz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com