Ziya Okay İlköğretim Okulu Görele Giresun |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ziya Okay İlköğretim Okulu Görele GiresunZiya Okay İlköğretim Okulu Hakkında - Ziya Okay İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ziya Okay İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Ziya Okay İlköğretim Okulu Resimleri Ziya Okay İlköğretim Okulu Giresun Görele İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ziya Okay İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ziya Okay İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ziya Okay İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Ziya Okay İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: GİRESUN / GÖRELE Adı: ZİYA OKAY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KUMYALİ MAHALLESİ GÖRELE/GİRESUN Telefon Numarası: 4545131253 Faks Numarası: 4545131253 TARİHÇEMİZ * ADI : ZİYA * SOYADI : OKAY * BABA ADI : Mehmet * ANA ADI : Emine * DOĞUM YERİ : GÖRELE * DOĞUM TARİHİ : 1303 * ÖLÜM TARİHİ : 4 Nisan 1973 İlçemiz Tepeköy sakinlerinden olup hayır seven bir vatandaştır Okulumuz adını hayırsever Ziya Okay’dan almıştır1973 yılında yaptırdığı okula kendi adını vererek Okulu Milli Eğitime bağışlamıştır Ruhu şad olsun * ADI afiye * SOYADI : Uzunhasanoğlu * BABA ADI : Ziya * Doğum Yeri : GÖRELE * Doğum Tarihi :12031938 İlçemiz Tepeköy sakinlerinden, hayırsever ziya Okay’ın en küçük kızıdırBabası 1973 yılında beş sınıflı okulumuzu yaptırarak Milli Eğitim Bakanlığına teslim etmiştir Kendisi ilave olarak 1999-2000 Eğitim-Öğretim yılında dört sınıf, iki idareci odası yaptırarak babasının hayrını devam ettirmiştirAllah hayrını kabul etsin mebgovtr/ |
|