![]() |
Oylum İlköğretim Okulu Sürmene Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Oylum İlköğretim Okulu Sürmene TrabzonOylum İlköğretim Okulu Hakkında - Oylum İlköğretim Okulu Tanıtımı - Oylum İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Oylum İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Oylum Derebaşı İlköğretim Okulu Trabzon Sürmene İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Oylum Derebaşı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Oylum Derebaşı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Oylum Derebaşı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / SÜRMENE Adı: OYLUM DEREBAŞI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Oylum Derebaşı llköğretim Okulu Telefon Numarası: 4627541004 Tarihçe: Okul; Milli Eğitim Bakanlığının 21 Eylül 1977 tarih ve 434353 sayılı emriyle TRABZON-SÜRMENE-OYLUM ORTAOKULU adı altında açılmıştır ![]() ![]() ![]() 1978-1979 öğretim yılından, 1987-1988 Eğitim-Öğretim yılına kadar kendi binası olmadığından şahıslara ait evlerde kiralık olarak eğitim-öğretime devam etmiştir ![]() ![]() Kurumun Misyonu : Öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmesini sağlamak,öğrencilerin başarısını arttırmak için karşılıklı sorumluluk almak,ülke kalkınmasına maddi ve manevi katkıda bulunmak,bilinç gücünü kazandırmak,idarecilerimizi,öğ retmenlerimizi,öğren cilerimizi katılımcılığa özendirmek,onların gelişen eğitim teknolojilerini yakından takip etmelerini ve kullanmalarını sağlamak ![]() ![]() Kurumun Vizyonu: Oylum İlköğretim Okulu’nu çalışanların ideale yolculuklarındaki tam katılım bilinciyle,önce Oylum Beldesi’ne sonra Sürmene’ye ve sonra Trabzon’a ve daha sonra tüm Türkiye’ye tanıtmaktır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|