Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ilköğretim, okulu, oylum, sürmene, trabzon

Oylum İlköğretim Okulu Sürmene Trabzon

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Oylum İlköğretim Okulu Sürmene Trabzon

Oylum İlköğretim Okulu Hakkında - Oylum İlköğretim Okulu Tanıtımı - Oylum İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Oylum İlköğretim Okulu Resimleri

Oylum Derebaşı İlköğretim Okulu Trabzon Sürmene İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur

Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Oylum Derebaşı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Oylum Derebaşı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Oylum Derebaşı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Oylum Derebaşı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: OYLUM DEREBAŞI İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Oylum Derebaşı llköğretim Okulu
Telefon Numarası: 4627541004

Tarihçe:

Okul; Milli Eğitim Bakanlığının 21 Eylül 1977 tarih ve 434353 sayılı emriyle TRABZON-SÜRMENE-OYLUM ORTAOKULU adı altında açılmıştır 1977-1978 Eğitim-Öğretim yılında faaliyete geçmiş ve aynı yıl Oylum 1 İlkokulunun lojmanında eğitim-öğretim yapılmıştır

1978-1979 öğretim yılından, 1987-1988 Eğitim-Öğretim yılına kadar kendi binası olmadığından şahıslara ait evlerde kiralık olarak eğitim-öğretime devam etmiştir 1985 Yılında Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanlığınca yapımına başlatılmış olan, yurdumuza dünyanın çeşitli uluslarından turist olarak gelen şahısların da gönüllü olarak çalışmalara katılımıyla içinde bulunduğumuz bina yapılmıştır

Kurumun Misyonu :

Öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmesini sağlamak,öğrencilerin başarısını arttırmak için karşılıklı sorumluluk almak,ülke kalkınmasına maddi ve manevi katkıda bulunmak,bilinç gücünü kazandırmak,idarecilerimizi,öğ retmenlerimizi,öğren cilerimizi katılımcılığa özendirmek,onların gelişen eğitim teknolojilerini yakından takip etmelerini ve kullanmalarını sağlamak Davranışlarımızla çevremize liderlik yapmaya çalışan bir okuluz

Kurumun Vizyonu:

Oylum İlköğretim Okulu’nu çalışanların ideale yolculuklarındaki tam katılım bilinciyle,önce Oylum Beldesi’ne sonra Sürmene’ye ve sonra Trabzon’a ve daha sonra tüm Türkiye’ye tanıtmaktırBize emanet edilen ve geleceğimiz olan öğrencilerimizi; Atatürk ilke ve inkilaplarını özümsemiş muasır medeniyetler seviyesine ulaşmayı hedef edinen,milli değerlerini bilen,koruyan,bilim ve teknolojiden yararlanan,güvenilir,bilinçli, üretken ve hoşgörülü bireyler yetiştirmek için buradayız

mebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com