|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bozyazı, doğancılar, ilköğretim, mersin, okulu, tekmen |
![]() |
Tekmen Doğancılar İlköğretim Okulu Mersin Bozyazı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tekmen Doğancılar İlköğretim Okulu Mersin BozyazıBozyazı Tekmen Doğancılar İlköğretim Okulu Hakkında - Tekmen Doğancılar İlköğretim Okulu Tanıtım - Tekmen Doğancılar İlköğretim Okulu Resimleri - Tekmen Doğancılar İlköğretim Okulu İletişim ![]() OKULUMUZUN TARİHÇESİ Tekmen Doğancılar Mahallesinde 1971 yılına kadar okul bulunmamaktadır ![]() ![]() ![]() 1992 yılında yine devlet-vatandaş işbirliği ile ek olarak 3 derslik ve 1öğretmen odası ile 1 müdür odasından oluşan ek bina yapılmıştır ![]() ![]() 2001 yılında daha önce yapılan ek binanın üzerine 4 derslik 1 müdür odası ve 1 öğretmenler odası belediye-vatandaş işbirliği ile yapılmıştır ![]() Okulumuz 2 okul binası ve 1 yemekhane olmak üzere 3 bölümden oluşmaktadır ![]() ![]() ![]() Okulumuzda toplam 10 derslik , 1 araç odası , 1 öğretmenler odası ve 1 müdür odası bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() Okulumuzun toplam 3800 m2 bahçesi mevcuttur ![]() ![]() ![]() Okulumuzda 2008–2009 Eğitim Öğretim yılında 128 öğrenci eğitim öğretim görmektedir ![]() İletişim bilgilerimiz Adresi: Tekmen Doğancılar llköğretim Okulu Bozyazı Telefon Numarası: 3248622539 Faks Numarası: 3248622539 Web Adresi: http://okulweb ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|