|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ilköğretim, kalafatoğlu, okulu, sürmene, trabzon, yakup |
![]() |
Yakup Kalafatoğlu İlköğretim Okulu Sürmene Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yakup Kalafatoğlu İlköğretim Okulu Sürmene TrabzonYakup Kalafatoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Yakup Kalafatoğlu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yakup Kalafatoğlu İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Yakup Kalafatoğlu İlköğretim Okulu Resimleri Yakup Kalafatoğlu İlköğretim Okulu Trabzon Sürmene İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yakup Kalafatoğlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yakup Kalafatoğlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yakup Kalafatoğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / SÜRMENE Adı: YAKUP KALAFATOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Çarşı Mah ![]() Telefon Numarası: 4627464999 Faks Numarası: 4627463552 Kurumun Misyonu : Misyonumuz; bilgi çağına uygun, örnek ve öncü bir eğitimle; bilgili, dürüst, erdemli, sorumluluk sahibi,öz güveni olan; milli, manevi, ahlaki, kültürel ve insani değerlere bağlı; sevgi, saygı, şevkat ve yardımlaşma duygularına sahip; vatanını, bayrağını milletini, atasını, ailesini ve insanları severek yeşeren kaliteli gençler yetiştirmektir ![]() Kurumun Vizyonu: Vizyonumuz; Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır ![]() ![]() ![]() Kaynak : trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|