Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ilköğretim, kalafatoğlu, okulu, sürmene, trabzon, yakup

Yakup Kalafatoğlu İlköğretim Okulu Sürmene Trabzon

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yakup Kalafatoğlu İlköğretim Okulu Sürmene Trabzon

Yakup Kalafatoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Yakup Kalafatoğlu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yakup Kalafatoğlu İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Yakup Kalafatoğlu İlköğretim Okulu Resimleri

Yakup Kalafatoğlu İlköğretim Okulu Trabzon Sürmene İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur

Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yakup Kalafatoğlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yakup Kalafatoğlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yakup Kalafatoğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Yakup Kalafatoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: YAKUP KALAFATOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Çarşı Mah Sürmene/Trabzon
Telefon Numarası: 4627464999
Faks Numarası: 4627463552

Kurumun Misyonu :

Misyonumuz; bilgi çağına uygun, örnek ve öncü bir eğitimle; bilgili, dürüst, erdemli, sorumluluk sahibi,öz güveni olan; milli, manevi, ahlaki, kültürel ve insani değerlere bağlı; sevgi, saygı, şevkat ve yardımlaşma duygularına sahip; vatanını, bayrağını milletini, atasını, ailesini ve insanları severek yeşeren kaliteli gençler yetiştirmektir

Kurumun Vizyonu:

Vizyonumuz; Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda doğru, dürüst, çağdaş, araştırmacı, özgüvenini kazanmış, güzel ülkemizi hakettiği yere getirmek için sürekli çalışan bireyler yetiştirmektir

Kaynak : trabzonmebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com