![]() |
Atatürk İlköğretim Okulu Patnos Ağrı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk İlköğretim Okulu Patnos AğrıAtatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Okulumuz 1972-1973 yılında eğitim öğretime başlamış olup 2005 yılında Hüsnü M ![]() ![]() Okulumuzda 1 ![]() ![]() ![]() Okulumuzda 1 adet bilgisayar laboratuvarı, 1 adet fen ve teknoloji laboratuvarı, 1 adet anasınıfı, bulunmaktadır ![]() Kadro olarak hedefimiz ülkemiz gençliğini Atatürk ilke ve devrimlerine gönülden bağlı ülkesi ve insanı için çalışmayı görev edinmiş nesiller yetiştirmektir ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Ağrı Patnos İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / PATNOS Adı: ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Atatürk I ![]() ![]() Telefon Numarası: 4726161045 E-mail Adresi :Bilgi Yok Web Adresi :http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz Okulunuza Ait Resim Ve Bilgileri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|