Çağdaş Yaşam Eşref Ve Sadullah Kıray Anaokulu İstanbul |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çağdaş Yaşam Eşref Ve Sadullah Kıray Anaokulu İstanbulÇağdaş Yaşam Eşref Ve Sadullah Kıray Anaokulu Hakkında - Akın Anaokulu Tanıtım - Akın Anaokulu Resimleri - Akın Anaokulu İletişim Bilgileri Çağdaş Yaşam Eşref Ve Sadullah Kıray Anaokulu İstanbul Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çağdaş Yaşam Eşref Ve Sadullah Kıray Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çağdaş Yaşam Eşref Ve Sadullah Kıray Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çağdaş Yaşam Eşref Ve Sadullah Kıray Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / KAĞITHANE Adı: ÇAĞDAŞ YAŞAM EŞREF VE SADULLAH KIRAY ANAOKULU Adresi: HAMİDİYE MHHÜNKAR CDNO:3 KAĞITHANE/İST (SAĞLIK OCAĞI ALTI) Telefon Numarası: 2122956547 E-mail Adresi: Web Adresi:(İstanbul, Kağıthane) Kaynak : webrehberibiz - anaokulumorg - okulwebmebgovtr |
|