Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bornova, ilköğretim, izmir, mevlana, okulu

Mevlana İlköğretim Okulu Bornova İzmir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mevlana İlköğretim Okulu Bornova İzmir

Mevlana İlköğretim Okulu Hakkında - Mevlana İlköğretim Okulu Tanıtım - Mevlana İlköğretim Okulu Resimleri - Mevlana İlköğretim Okulu İletişim

Mevlana İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz, 1983 tarihinde Ergene Mahallesi İlkokulu adı ile 9 derslikli olarak inşa edilmiştir Okul inşaatı 21041983 tarihinde başlamış, 30111983 tarihinde tamamlanmıştır
1984-1985 ve 1985-1986 Eğitim-öğretim yıllarında geçici olarak Bornova Ortaokulu’na hizmet vermiştir
1986-1987 Eğitim- Öğretim yılında Mevlana İlkokulu adıyla, beş öğretmen ve bir idareci kadrosu ile hizmete açılmıştır
Öğrenci sayısının 800’e çıkması nedeniyle 1998 yılında 12 derslikli ek bina yapılarak hizmete girmiştir
Şu anda Mevlana İlköğretim Okulu 21 derslik, 1 çok amaçlı salon, 1 BT Sınıfı, 1 Özel Eğitim Sınıfı ile 970 öğrenciye hizmet vermektedir

Mevlana İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

İlçesi : Bornova
Okul Adresi : İnönü mh 760 sk No:5 Bornova İzmir
Okul Telefonu : (232) 388 56 59
Okul Fax : (232) 342 62 13
Okul Web : http://wwwbornovamevlanak12tr
Okul E-Mail : 636696@mebk12tr
Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Ulaşım Bilgileri:
Lojman Durumu : Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Mevlana İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com