![]() |
Mevlana İlköğretim Okulu Bornova İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mevlana İlköğretim Okulu Bornova İzmirMevlana İlköğretim Okulu Hakkında - Mevlana İlköğretim Okulu Tanıtım - Mevlana İlköğretim Okulu Resimleri - Mevlana İlköğretim Okulu İletişim ![]() Mevlana İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz, 1983 tarihinde Ergene Mahallesi İlkokulu adı ile 9 derslikli olarak inşa edilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1984-1985 ve 1985-1986 Eğitim-öğretim yıllarında geçici olarak Bornova Ortaokulu’na hizmet vermiştir ![]() 1986-1987 Eğitim- Öğretim yılında Mevlana İlkokulu adıyla, beş öğretmen ve bir idareci kadrosu ile hizmete açılmıştır ![]() Öğrenci sayısının 800’e çıkması nedeniyle 1998 yılında 12 derslikli ek bina yapılarak hizmete girmiştir ![]() Şu anda Mevlana İlköğretim Okulu 21 derslik, 1 çok amaçlı salon, 1 BT Sınıfı, 1 Özel Eğitim Sınıfı ile 970 öğrenciye hizmet vermektedir ![]() Mevlana İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Bornova Okul Adresi : İnönü mh ![]() Okul Telefonu : (232) 388 56 59 Okul Fax : (232) 342 62 13 Okul Web : http://www ![]() ![]() ![]() Okul E-Mail : 636696@meb ![]() ![]() Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Mevlana İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|