|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bornova, gündüz, ilköğretim, izmir, nihat, okulu |
Nihat Gündüz İlköğretim Okulu Bornova İzmir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Nihat Gündüz İlköğretim Okulu Bornova İzmirNihat Gündüz İlköğretim Okulu Hakkında - Nihat Gündüz İlköğretim Okulu Tanıtım - Nihat Gündüz İlköğretim Okulu Resimleri - Nihat Gündüz İlköğretim Okulu İletişim ![]() Nihat Gündüz İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz, eğitime yüzde yüz destek kampanyası kapsamında hayırsever Mayr-Melnhof Graphia İzmir Karton Sanayi ve Ticaret A Ş Genel Müdürü Nihat Gündüz'ün büyük katkılarıyla,İzmir valisi Oğuz Kağan Köksal tarafından 2006-2007 öğretim yılında hizmete açılmıştırÖğrencilerimiz yakın okul olan Şehit Teğmen Murat Aslantürk'ten gelmişlerdir 222 Sayılı İlköğretim Kanunu'yla okulumuz 1 (1,2,3,4 ve 5 sınıf) ve 2 (6,7 ve 8 sınıf) kademeden oluşmaktadır Okulumuz, Nihat Gündüz’ün büyük katkılarıyla,İzmir valisi Oğuz Kağan Köksal tarafından 2006-2007 öğretim yılında hizmete açılmıştır ![]() Müdür, Müdür yardımcısı ,Öğretmenler Odası, Sınıflar düzenlendi Okulun kendi kaynakları ile Rehberlik Servisi oluşturuldu![]() Rehberlik Servisine Rehber öğretmenin eşinin katkılarıyla klima takıldı Aynı şekilde okulumuzun kurucusu Nihat Gündüz tarafından öğretmenler odasına klima taktırıldı![]() Gönüllü kişilerin ve yayın evlerinin bağışları ve sınıf öğretmenimiz Melike ŞENYÜKSEL’ in çabaları ile başka yerimiz olmamasından dolayı çatı katına kütüphane oluşturuldu Koridorlara ve sınıflara; Sınıf Öğretmenimiz Ayşe YİĞİT’in eşinin katkısıyla panolar asıldı ![]() Bahçeye Büyükşehir Belediyesinin katkıları ile basket potaları yapıldı Okul bahçesine kantin işletmecisi tarafından kantin yaptırıldı ![]() Atar Mobilyanın ve bazı firmaların katkıları ile anasınıfı oluşturulmuştur Atar Mobilyanın katkısıyla anasınıfına mutfak, müdür, müdür yardımcısı ve kütüphaneye dolaplar ve kitaplıklar yaptırılmış Yine bazı firmaların katkısıyla anasınıfına tuvalet yapılmıştır![]() İl Milli Eğitimin katkısıyla okul güvenliğini arttırmak için tüm koridorlara, okul bahçesine ve öğrenci tuvaletlerine kamera sistemi düzenlenmiştir ![]() Okulumuzun şu an Spor Salonu, Konferans Salonu, Bilim ve Teknoloji sınıfımız,Fen Laboratuarı bulunmamaktadır Bu ihtiyaçlarımız 5 yıllık stratejik planımızda yer alacaktır Ve TKY’de iyileştirmeye açık alanlarımız olarak değerlendirilmektedir Bilgisay ar sınıfımız hali hazırda bulunmaktadır İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından işlevsel hale getirilmesi beklenmektedir![]() Nihat Gündüz İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Bornova Okul Adresi : Yunus Emre Mh Doğanlar (Otoban kenarı) Bornova İzmirOkul Telefonu : (232) 343 16 44 Okul Fax : (232) 343 16 43 Okul Web : http://okulweb meb gov tr/35/06/965443/index htmlOkul E-Mail : 965443@meb k12 trOkulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Nihat Gündüz İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|