Nergiz Anaokulu İstanbul |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nergiz Anaokulu İstanbulNergiz Anaokulu Hakkında - Nergiz Anaokulu Tanıtım - Nergiz Anaokulu Resimleri - Nergiz Anaokulu İletişim Bilgileri Nergiz Anaokulu İstanbul Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Nergiz Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Nergiz Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Nergiz Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE Adı: NERGİZ ANAOKULU Adresi: Başbakanlık Toplu Konutları 1 Etap 1 Bölge Halkalı / KÇekmece Telefon Numarası: 2126983828 Faks Numarası: 2126983828 E-mail Adresi: Web Adresi: Nergiz Anaokulu 1993/1994 Eğitim Öğretim yılında hizmet vermeye başlayan NERGİZ ANAOKULU 2 katlı bir binadan oluşmaktadır Alt katı lojman ve depo olarak kullanılan okulun üst katında eğitim öğretim işleri gerçekleştirilmektedir Bünyesinde 4 sınıf, bir çok amaçlı salon, bir çocuk kütüphanesi, bir satranç odası, bir sanat atölyesi, mutfak ve iki iç bahçe bulunmaktadır Nergiz Anaokulu Resimleri Kaynak : webrehberibiz - anaokulumorg - okulwebmebgovtr |
|