![]() |
Yasemin Anaokulu İstanbul |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yasemin Anaokulu İstanbulYasemin Anaokulu Hakkında - Yasemin Anaokulu Tanıtım - Yasemin Anaokulu Resimleri - Yasemin Anaokulu İletişim Bilgileri ![]() Yasemin Anaokulu İstanbul Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE Adı: YASEMİN ANAOKULU Adresi: Halkali Toplu Kont ![]() ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 2126987267 Faks Numarası: 2124710661 Web Adres: Yasemin Anaokulu Misyonumuz & Vizyonumuz Çocuklarımızın okul öncesi hazırlıklarını bütün gelişim alanlarında (bilişsel, sosyal, duygusal, fiziksel) tamamlayabilmeleri için; · Her öğrenciyi kendi kapasitesinin en üst noktasına ulaştırabilmek, · Benlik algısını güçlendirerek, öz güvenini kazanmasına yardımcı olmak, · Yaşıtlarına ve yetişkinlere karşı kendini ifade edebilme becerisini geliştirmek, · Yetişkinden bağımsız hareket etme becerilerini geliştirebilmek, · Öğrenmeye karşı merak ve istek uyandırabilmek, · Öğrenmeyi öğretebilmek, · Grup dinamiği içinde aktif katılımını teşvik etmek, · Takım çalışmasının olumlu sonuçlarını yaşamasını sağlamak, · Gruptaki her üyenin önemli olduğunu hissetmesini sağlamak, · Kendine ve çevresine karşı sorumluluk bilincini geliştirebilmek, · Hayal gücünü teşvik etmek, · Oyun aracılığı ile zihinsel keşif olanakları sağlamak ![]() Nergiz Anaokulu Resimleri ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|