|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| anaokulu, hatay, hhayreddin, kırıkhan, parlar |
H.Hayreddin Parlar Anaokulu Hatay Kırıkhan |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
H.Hayreddin Parlar Anaokulu Hatay KırıkhanH hayreddin Parlar Anaokulu Hakkında - H hayreddin Parlar Anaokulu Tanıtım - H hayreddin Parlar Anaokulu Resimleri - H hayreddin Parlar Anaokulu İletişim![]() H hayreddin Parlar Anaokulu Hatay Kırıkhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; H hayreddin Parlar Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, H hayreddin Parlar Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, H hayreddin Parlar Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz H hayreddin Parlar Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: HATAY / KIRIKHAN Adı: H HAYREDDİN PARLAR ANAOKULUAdresi: Telefon Numarası: 3260000000 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - hayreddinparlaranaokulu meb k1 2 trH hayreddin Parlar Anaokulu Resimleri: biz - anaokulum org - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|