|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| büyükliman, ilköğretim, okulu, trabzon, vakfıkebir |
Büyükliman İlköğretim Okulu Vakfıkebir Trabzon |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Büyükliman İlköğretim Okulu Vakfıkebir TrabzonBüyükliman İlköğretim Okulu Tanıtımı - Büyükliman İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Büyükliman İlköğretim Okulu Resimleri Büyükliman İlköğretim Okulu Trabzon Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Büyükliman İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Büyükliman İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Büyükliman İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Büyükliman İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / VAKFIKEBİR Adı: BÜYÜKLİMAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: BÜYÜKLİMAN MAH HASAN CEMİL GÜÇ CADDESİTelefon Numarası: 4628412009 Faks Numarası: 462841209 Kurumun Misyonu : Öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmelerini,bilgiyi üreten,kullanna ve yayan bireyler olmalarını sağlamak , 21 yüzyıl ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve beceri yüklü olarak yetişmelerini ,Atatürkçü,milli değerlere sahip ,vatanını ve milletini seven ,mutlu,erdemli,uygar ,yenilikçi,hak,görev ve sorumluluklarını bilen,soran,araştıran,özgür düşünceye sahip bireyler olamalraını sağlamak![]() Kurumun Vizyonu: Tüm eğitim paydaşlarıyla aynı inanç ve desteğiyle geleceğin önder ülkesini oluşturmada başrolü oynayacak örnek nesiller yetiştiriken her türlü fırsat ve imkanı sunmak ve adaletli şekilde yararlanmasını sağlamak ![]() ![]() Kaynak : trabzon meb gov tr |
|
|
|