|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
borsası, eskişehir, ilköğretim, okulu, tepebaşı, ticaret |
![]() |
Ticaret Borsası İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ticaret Borsası İlköğretim Okulu Tepebaşı EskişehirTicaret Borsası İlköğretim Okulu Hakkında - Ticaret Borsası İlköğretim Okulu Tanıtım - Ticaret Borsası İlköğretim Okulu Resimleri - Ticaret Borsası İlköğretim Okulu İletişim ![]() Ticaret Borsası İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Vizyon ÜLKEMİZİ DÜNYA LİDERLİĞİNE TAŞIYACAK, ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCEYE SAYGILI, MUTLU, ÜRETKEN BİREYLER YETİŞTİRMEK ![]() Misyon BİZ YENİLİKCİ, DEMOKRATİK, ÇEVREYE DUYARLI, AZİMLİ, İLETİŞİM YÖNÜ GÜÇLÜ BİR KURUMUZ ![]() Ticaret Borsası İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Tepebaşı Okulun Telefonu: 2223151056 Okulun Faksı: 2223151266 Okulun Adresi: BATİKENT MAH ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://ticaretborsasioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: tbilk26@gmail ![]() Okulun Müdürü: A ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Okulumuza54,23 nolu otobüsler ile,23,28 nolu minibüsler vasıtası ile ulşım sağlanmaktadır ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ticaret Borsası İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|