|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
fevziye, ilköğretim, okulu, trabzon, vakfıkebir |
![]() |
Fevziye İlköğretim Okulu Vakfıkebir Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fevziye İlköğretim Okulu Vakfıkebir TrabzonFevziye İlköğretim Okulu Hakkında - Fevziye İlköğretim Okulu Tanıtımı - Fevziye İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Fevziye İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Fevziye İlköğretim Okulu Trabzon Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Fevziye İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Fevziye İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Fevziye İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / VAKFIKEBİR Adı: FEVZİYE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: FEVZİYE KÖYÜ Telefon Numarası: 4628582012 Tarihçemiz 1950-1951 eğitim öğretim yılında ilkokul olarak açılan okulumuz ilk mezunlarını 1954-1955 eğitim öğretim yılında vermiştir ![]() ![]() ![]() ![]() 1975-1976 eğitim öğretim yılında açılan Fevziye Ortaokulu ise sırasıyla Ali ELBİR, Hasan UZUNTAŞ, Cemil KURT, Vesile Serap ÜNLÜ, Mehmet Salih ÇAVDAROĞLU, Ethem ALP ve Osman ÇOBANOĞLU yönetiminde toplam 358 öğrenci mezun etmiştir ![]() ![]() ![]() 2004-2005 eğitim öğretim yılında iki yönetici,13 öğretmen ve 199 öğrenci ile eğitim öğretime devam etmektedir ![]() ![]() ![]() Kurumun Misyonu : Bizler bütün müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarına cevap vererek öğrencilerimizi Türk Milli Eğitimi’nin amaçları doğrultusunda aktif öğrenme yoluyla gerekli bilgi ve becerilerini kazanmış, tüm problemlerini çözebilen, öğrendiklerini uygulayabilen, 21 ![]() ![]() Kurumun Vizyonu: Fevziye İlköğretim Okulu; bilgiye ulaşabilen, bilgiyi kullanan ve yayan, üretken, kişilikli, evrensel ve kültürel değerlere sahip, zamanını verimli kullanabilen kendine ve başkalarına değer veren okulunu ve öğrenmeyi seven, moral ve ahlaki değerlere sahip, sanata ve insanlığa sahip çıkan öğrenciler yetiştiren bir kurum olmaktır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|