|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
hamzalı, ilköğretim, okulu, trabzon, vakfıkebir |
![]() |
Hamzalı İlköğretim Okulu Vakfıkebir Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hamzalı İlköğretim Okulu Vakfıkebir TrabzonHamzalı İlköğretim Okulu Hakkında - Hamzalı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Hamzalı İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Hamzalı İlköğretim Okulu Resimleri Hamzalı İlköğretim Okulu Trabzon Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hamzalı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hamzalı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hamzalı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / VAKFIKEBİR Adı: HAMZALI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Hamzali Köyü Telefon Numarası: 4628592283 Faks Numarası: 4628592283 Kurumun Misyonu : Vakfıkebir Hamzalı İlköğretim Okulu olarak edindiğimiz misyon,imkanlarımız çerçevesinde doğru ve büyük hedeflere öğrencilerimizin bilgi,beceri ve yeteneklerini ortaya çıkaracak yöntemlerle ulaşmak;sorumluluk sahibi ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir ![]() Kurumun Vizyonu: Okul olarak eğitim-öğretime geniş bir çerçeveden ve öğrenci gözüyle bakmaya çalışıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|