|
|
Konu Araçları |
ilköğretim, kastamonu, kayadıbı, küre, okulu, sence |
Kayadıbı Sence İlköğretim Okulu Kastamonu Küre |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kayadıbı Sence İlköğretim Okulu Kastamonu KüreKayadıbı Sence İlköğretim Okulu Tanıtımı - Kayadıbı Sence İlköğretim Okulu Hakkında - Kayadıbı Sence İlköğretim Okulu İletişim - Kayadıbı Sence İlköğretim Okulu Resimleri Kastamonu Küre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kayadıbı Sence İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kayadıbı Sence İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kayadıbı Sence İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Kayadıbı Sence İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okulumuz Hakkında Bilmek İstedikleriniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KASTAMONU / KÜRE Adı: KAYADIBI SENCE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kayadibi KöSence MahKüre/Kastamonu Telefon Numarası: 3667513586 Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr |
|