|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ilköğretim, ishaklı, okulu, trabzon, vakfıkebir |
![]() |
İshaklı İlköğretim Okulu Vakfıkebir Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İshaklı İlköğretim Okulu Vakfıkebir TrabzonIshaklı İlköğretim Okulu Hakkında - Ishaklı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ishaklı İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Ishaklı İlköğretim Okulu Resimleri Ishaklı İlköğretim Okulu Trabzon Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ishaklı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ishaklı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ishaklı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / VAKFIKEBİR Adı: ISHAKLI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: İSHAKLI KÖYÜ Telefon Numarası: 4628582378 Kurumun Misyonu: Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda vatan ve millet sevgisini benimsemiş;bilimsel gelişmelerden haberdar olan,yeniliğe açık sorgulayabilen bireyler yetiştirebilmek ![]() Kurumun Vizyonu: Okul-öğrenci-veli işbirliği içerisinde demokrasi bilinci ile öğrencileri üretken bireyler olarak yönlendirmek Kaynak : trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|