|
|
Konu Araçları |
aldan, anaokulu, isparta, merkez, sezermehmet |
Sezer-Mehmet Aldan Anaokulu İsparta Merkez |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezer-Mehmet Aldan Anaokulu İsparta Merkez[B][COLOR=black]Sezer-Mehmet Aldan Anaokulu Hakkında -Sezer-Mehmet Aldan Anaokulu Tanıtım - Sezer-Mehmet Aldan Anaokulu Resimleri -Sezer-Mehmet Aldan Anaokulu İletişim Sezer-mehmet Aldan Anaokulu Isparta Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Sezer-mehmet Aldan Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Sezer-mehmet Aldan Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Sezer-mehmet Aldan Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ISPARTA / MERKEZ Adı: SEZER-MEHMET ALDAN ANAOKULU Adresi: IŞIKKENT MAHALLESİ MERKEZ İLÇE-ISPARTA Telefon Numarası: 2462287696 Kaynak : webrehberibiz - anaokulumorg - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul hakkında detaylı bilgi için tıklayınız |
|