|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ağrı, bölge, doğansu, ilköğretim, kız, okulu, patnos, yatılı |
![]() |
Doğansu Kız Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Patnos Ağrı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğansu Kız Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Patnos AğrıDoğansu Kız Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Hakkında - Doğansu Kız Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Tanıtım - Doğansu Kız Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Resimleri - Doğansu Kız Yatılı İlköğretim Bölge Okulu İletişim Bilgileri VİZYON — Türk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bir yönetim anlayışını eğitim sistemine ve eğitim kurumlarına taşıyan, örnek ve önder birim olmak ![]() — Okulumuzun bu günkü değerlerini ortaya çıkararak, gelecek hayallerine ulaşmak için kurumsal değerlerin neler olduğunu belirlemek ![]() — Evrensel değerlere uygun olarak ırk, din, cinsiyet ve bedensel eksiklere bakmadan tüm insanlara eşit davranmak ![]() — Başarının takım çalışmaları ile elde edileceğine, teşvik ve ödülle artacağına inanmak ![]() — Her velinin, öğrenme için öğrencisine her türlü fırsatın verildiğini bilmesi ![]() — Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışması gerektiğini bilmek vizyonumuzdur ![]() MİSYON — Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onları 21 ![]() ![]() — Müşteri memnuniyeti konusundaki bilgi, birikim ve deneyimlerin paylaşılması, yeni uygulamaların araştırılması, ilgili kesimlerin bilinçlendirilmesi ![]() — Etkinlik ve verimliliği sağlamak, kaliteyi artırmak için yönetimi sistemli bir şekilde değerlendirerek geliştirme faaliyetlerini sürekli kılmaktır ![]() — Mükemmelliğin sonu yoktur ![]() ![]() ![]() — Öğrenci psikolojilerini bozmadan sanatla, sporla, sosyal aktivitelerle zenginlendirilmiş bir eğitim yapmak ![]() Okulumuz 2006 - 2007 Eğitim-Öğretim yılında açılmıştır ![]() ![]() ![]() Pansiyonumuz dörtyüz yatak kapasiteye sahiptir ![]() ![]() ![]() ![]() Doğansu Kız Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Ağrı Patnos İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / PATNOS Adı: DOĞANSU KIZ YATILI İLKÖĞRETİM BÖLGE OKULU Adresi: DOĞANSU KÖYÜ Telefon Numarası: 4726232215 E-mail Adresi :Bilgi Yok Web Adresi :http://okulweb ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|