|
|
Konu Araçları |
ilköğretim, okulu, osman, tan, trabzon, vakfıkebir |
Osman Tan İlköğretim Okulu Vakfıkebir Trabzon |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Osman Tan İlköğretim Okulu Vakfıkebir TrabzonOsman Tan İlköğretim Okulu Hakkında - Osman Tan İlköğretim Okulu Tanıtımı - Osman Tan İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Osman Tan İlköğretim Okulu Resimleri Osman Tan İlköğretim Okulu Trabzon Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Osman Tan İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Osman Tan İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Osman Tan İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Osman Tan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / VAKFIKEBİR Adı: OSMAN TAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kirazlık Mah Vakfıkebir/Trabzon Telefon Numarası: 4628415633 Kurumun Misyonu : Öğrencilerin bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili,öz güvenli olmalarını,çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını sağlamak Kurumun Vizyonu: Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, metotlu çalışan sürekli gelişen çağdaş, laik bireyler yetiştirmek Kaynak : trabzonmebgovtr |
|