![]() |
İnönü İlköğretim Okulu Konya İlgın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnönü İlköğretim Okulu Konya İlgınİnönü İlköğretim Okulu Hakkında - İnönü İlköğretim Okulu Tanıtım - İnönü İlköğretim Okulu Resimleri - İnönü İlköğretim Okulu İletişim Inönü İlköğretim Okulu Konya Ilgın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() İnönü İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz, ilçemizin ilk açılan okuludur ![]() ![]() ![]() ![]() Daha sonraki yıllarda öğrenci mevcudunun artması sonucu bu okul binası yetersiz kalınca aynı okulun yanına ek bir bina yapılmıştır ![]() 1967 yılında Ilgın Belediyesi ve Özel İdare arasında, Merkez İlkokulu binası ve ek binası ile okulumuzun şimdiki yerinin arsası takas edilmiştir ![]() ![]() 20 ![]() ![]() ![]() 1997-1998 öğretim yılında yapılan değişiklikle okulumuz ilköğretim okuluna dönüştürülerek İNÖNÜ İLKÖĞRETİM OKULU olmuştur ![]() Okulumuzun öğrenci sayısı artığında İsmail TÜRKMEN tarafından okulumuzun ikinci katı yapılarak 2000 yılında hizmeti girmiştir ![]() İnönü İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / ILGIN Adı: INÖNÜ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Behlübey Mahallesi Hükümet Caddesi Ilgın/Konya Telefon Numarası: 3328816133 Faks Numarası: 3328812377 E-mail Adresi: ilgin_inonu@hotmail ![]() Web Adresi: - http://www ![]() ![]() ![]() ![]() İnönü İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|