|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
cumhuriyet, ilköğretim, kaşüstü, okulu, trabzon, yomra |
![]() |
Kaşüstü Cumhuriyet İlköğretim Okulu Yomra Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaşüstü Cumhuriyet İlköğretim Okulu Yomra TrabzonKaşüstü Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Kaşüstü Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtımı - Kaşüstü Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Kaşüstü Cumhuriyet İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri Kaşüstü Cumhuriyet İlköğretim Okulu Trabzon Yomra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kaşüstü Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kaşüstü Cumhuriyet İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kaşüstü Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / YOMRA Adı: KAŞÜSTÜ CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kaşüstü Beldesi/Yomra/Trabzon Telefon Numarası: 4623412011 Faks Numarası: 4623412723 Kurumun Misyonu : Öğrencilerin bilişsel, duyuşsal, psikomotor, sosyal ve estetik gelişmelerinin uygun sağlandığı bir öğrenme çevresi meydana getirmektir ![]() Kurumun Vizyonu: Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda , dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek sürekli değişimi ve yenileşmeyi yaşayacak ve çevresini de bu konularda etkileyecek bir okul toplumu oluşturmaktır ![]() ![]() Kaynak : trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|