Kuzguncuk İlköğretim Okulu Konya Ereğli |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kuzguncuk İlköğretim Okulu Konya EreğliKuzguncuk İlköğretim Okulu Hakkında - Kuzguncukİlköğretim Okulu Tanıtım - Kuzguncuk İlköğretim Okulu Resimleri - Kuzguncuk İlköğretim Okulu İletişim Konya Erğkuzguncuk İlköğretim Okulu Konya Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Konya Erğkuzguncuk İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Konya Erğkuzguncuk İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Konya Erğkuzguncuk İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Konya Erğkuzguncuk İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Kuzguncuk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / EREĞLİ Adı: KONYA ERĞKUZGUNCUK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KUSKUNCUK KÖYÜ İLKOĞRETİM OKULU Telefon Numarası: 3327225070 Faks Numarası: E-mail Adresi: 711112@mebk12tr Web Adresi: - Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr |
|