İnönü İlköğretim Okulu İstanbul Avcılar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İnönü İlköğretim Okulu İstanbul AvcılarInönü İlköğretim Okulu Hakkında -Inönü İlköğretim Okulu Tanıtım - Inönü İlköğretim Okulu Resimleri - Inönü İlköğretim Okulu İletişim ![]() Inönü İlköğretim Okulu İstanbul Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Inönü İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Inönü İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Inönü İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Inönü İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / AVCILAR Adı: INÖNÜ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: AMBARLI MAH FEVZİ ÇAKMAK CAD KIRIM SOK NO:31Telefon Numarası: 2126760823 Faks Numarası: 2126760823 Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trokul hakkında detaylı bilgi için tıklayınız |
|
|
|