|
|
Konu Araçları |
ahmet, ilköğretim, merkez, okulu, subaşı, trabzon, yahya |
Ahmet Yahya Subaşı İlköğretim Okulu Merkez Trabzon |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ahmet Yahya Subaşı İlköğretim Okulu Merkez TrabzonAhmet Yahya Subaşı İlköğretim Okulu Hakkında - Ahmet Yahya Subaşı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ahmet Yahya Subaşı İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Ahmet Yahya Subaşı İlköğretim Okulu Resimleri Ahmet Yahya Subaşı İlköğretim Okulu Trabzon Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ahmet Yahya Subaşı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ahmet Yahya Subaşı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ahmet Yahya Subaşı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Ahmet Yahya Subaşı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / MERKEZ Adı: AHMET YAHYA SUBAŞI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: MrkAhmet Yahya Subaşi llköğretim Okulu Telefon Numarası: 4623217857 Faks Numarası: 4623217857 Kurumun Misyonu : Türkiye Cumhuriyeti,Atatürk İlke Ve İnkilapları Doğrultusunda Çağdaş ,Demokrat,Eleştirel Düşünce Sahibi Hertürlü Doğmadan Uzak,Aydın İnsanlar Yetiştirmek Kurumun Vizyonu: Çevresinde;Sosyal Ve Kültürel Alanda Akademik Başarısı İle Hizmet Ettiği Toplumda Saygın Bir Yer Edinmek Kaynak : trabzonmebgovtr |
|