|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| avcılar, ilköğretim, istanbul, mehmetcik, okulu |
Mehmetçik İlköğretim Okulu İstanbul Avcılar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mehmetçik İlköğretim Okulu İstanbul AvcılarMehmetçik İlköğretim Okulu Hakkında -Mehmetçik İlköğretim Okulu Tanıtım -Mehmetçik İlköğretim Okulu Resimleri - Mehmetçik İlköğretim Okulu İletişim ![]() Mehmetçik İlköğretim Okulu İstanbul Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mehmetçik İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mehmetçik İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mehmetçik İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Mehmetçik İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / AVCILAR Adı: MEHMETÇİK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: MUSTAFA KEMAL PAŞA MAH YILDIRIM BEYAZIT CAD KARADUT SOK NO:192Telefon Numarası: 2126902585 Faks Numarası: 2126902585 Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trokul hakkında detaylı bilgi için tıklayınız |
|
|
|